Wat we doen

MODERN TIMES CREW

Modern Times Crew heeft een brede ervaring in de ondersteuning van producties van uiteenlopende audiovisuele media. Onze organisatie is flexibel per project en beschikt over een breed inzetbaar netwerk. We zorgen ervoor dat bij opname-opdrachten de juiste competenties voorzien worden voor een kwalitatieve en kostenefficiënte realisatie.

Naast beroepstechniciteit hebben we ook een gamma aan menselijke, sociologische en psychologische inzichten. We denken probleemoplossend en anticiperen op ongebruikelijke gebeurtenissen. Wij zorgen mee voor de totstandkoming van de audiovisuele productie die u in gedachte hebt.

 

STUDIOMEESTER, ASSISTENT-STUDIOMEESTER

STUDIOMEESTER, ASSISTENT-STUDIOMEESTER

We leiden en co-ordineren uw studio-opname of captatie en verzorgen de communicatie met de regie en technici. We begeleiden presentatoren en gasten en stellen hen daarbij op hun gemak. We maken afspraken met publieksregie en -opwarmer en zorgen ervoor dat uw televisie-opname vlot verloopt volgens het script en binnen de gestelde deadlines.

PROMPTER OPERATOR

PROMPTER OPERATOR

We verzorgen de installatie en uitvoering van autocue voor studio-programma’s, het nieuws, evenementen, congressen en bedrijfsfilms.

SETMACHINIST, REKWISITEUR

SETMACHINIST, REKWISITEUR

We houden het toezicht over het gebruik van alle rekwisieten en meubelen in het decor en staan in voor het onderhoud en de bewaring ervan. We zorgen ervoor dat de ombouw tussen de scènes vlot verloopt en voeren kleine speciale effecten tijdens de opname uit.

 

 

LOCATION MANAGER

LOCATION MANAGER

In samenspraak met de productieleider verzorgen we de logistieke voorbereiding en organisatie voor opnames van film & fictie. We maken afspraken met eigenaars en verantwoordelijken van locaties, alsook met filmcel en gemeentebesturen.

SETOPNAMELEIDER

SETOPNAMELEIDER

We zorgen er in samenspraak met eerste assistent en algemeen opnameleider voor dat de praktische organisatie tijdens fictie-projecten vlot verloopt. We staan in voor de catering en organiseren vervoer van en naar de set. We assisteren op de set bij figuratie en special effects.

RUNNER

RUNNER

We vervoeren de acteurs en zijn koerier van allerlei producten.

 

 

PRODUCTIE-ASSISTENT

PRODUCTIE-ASSISTENT

We assisteren de producer tijdens het voorbereiden van een productie en volgen de administratie ervan op. We wisselen informatie uit met producer, technische crew, gasten en leveranciers tijdens alle stadia van het productieproces en zorgen ervoor dat de planning en uitgaven opgevolgd worden.

STAGE MANAGER

STAGE MANAGER

We leiden en co-ordineren uw captatie of evenement en verzorgen de communicatie met de regie. We begeleiden presentatoren en sprekers op het podium en leiden muzikale interventies en special acts in goede banen.

ONDERSTEUNING BUITENLANDSE PRODUCTIES

ONDERSTEUNING BUITENLANDSE PRODUCTIES

Wij co-ordineren uw internationale productie en begeleiden uw team in ons land. Tevens zijn wij beschikbaar als local producer voor Belgische producties in het buitenland.

DECORBOUWER

DECORBOUWER

We co-ordineren het vervaardigen, opbouwen en afbreken van de decors in een televisiestudio teneinde een visuele omkadering te geven aan het imago van de uitzending binnen de grenzen van het budget en in overeenstemming met de stijl van de zender.

STANDENBOUWER

STANDENBOUWER

We bouwen uw stand op (en af) op de gewenste locatie en zorgen daarbij voor de integratie van rekwisieten, sanitaire en elektronische toestellen en audiovisuele randapparatuur - met oog voor veiligheid en kwaliteit.

SCHRIJNWERKER

SCHRIJNWERKER

Van A tot Z voeren onze houtbewerkers uw opdrachten uit; de voorbereiding van de werkzaamheden, het bewerken, afmonteren, afwerken, inrichten, op- en afbouwen en controleren.

DUIKER

DUIKER

Onze duikers begeleiden personen in en onder water, faciliteren opnames, controleren het water op diepte en gevaren, begeleiden acteurs in het duiken en geven een basisopleiding. Alle decor- en standenbouwwerken onder water zijn mogelijk (met uitzondering van laswerken), alsook het ophalen van gezonken voorwerpen. Als instructeur bij SSI / NAUI en dive-master bij PADI met opleiding DAN Oxygen provider en bedrijfshulpverlener zijn onze duikers tevens gekwalificeerd voor alle eerste hulp (AED, reanimatie, drenkeling reanimatie, toedienen van zuurstof).